ŠAMPANJAC SE HLADI: Zvezda apsolutni favorit protiv Radničkog

Novosti online

07. 05. 2022. u 08:22

PROTIV "Reala sa Nišave" "crveno-beli" su odigrali 118 utakmica. Trijumfovali su 80 puta, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je 17 puta slavio današnji gost.

ШАМПАЊАЦ СЕ ХЛАДИ: Звезда апсолутни фаворит против Радничког

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova dočekuju niški Radnički na stadionu “Rajko Mitić" u okviru petog kola plej-ofa Super lige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će pokušati da nakon odličnih partija u domaćem šampionatu i pobede nad Vojvodinom u prethodnoj rundi za jedan korak priđu bliže tituli nacionalnog šampiona.

Protiv Radničkog "crveno-beli" su odigrali 118 utakmica. Trijumfovali su 80 puta, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je 17 puta Radnički izlazio kao pobednik uz ukupnu gol razliku od 245:86 u korist beogradskog kluba. 

 
Poslednji duel pomenutih ekipa odigran je u Nišu  2. aprila ove godine, a Zvezda je slavila veoma ubedljivo sa 5:1. Aleksandar Katai je blistao na “Čairu” sa čak tri pogotka, dok su se u listu strelaca upisali još El Fardu Ben i Nenad Krstičić.

I danas na našem najvećem stadioni se očekuje trijumf lidera prvenstva, sve sem trijumfa predstavljalo bi veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DOSKORO U BUNDESLIGI,  A SADA SE BORE ZA OPSTANAK U TREĆOJ LIGI: Da li se plavcima smeši treća uzastopna relegacija?