"SVRAKE" NASTAVLJAJU DA KLJUCAJU BODOVE? Sautempton - NJukasl

V.D.

10. 03. 2022. u 09:07

U zaostalom 21.kolu engleske Premijer Lige preporođeni crno-beli stižu na nezgodno gostovanje na Sent Meriz stadion.

СВРАКЕ НАСТАВЉАЈУ ДА КЉУЦАЈУ БОДОВЕ? Саутемптон - Њукасл

FOTO: AP

Njukasl je bio u zoni ispadanja i već je bio viđen kao učesnik Čempionšipa, međutim sudbina "Svraka" promenila se preko noći. Investicioni fond iz Saudijske Arabije kupio je klub. Njukasl je u januaru tokom prelaznog roka potrošio najviše novca. Uloženi novac vrlo brzo je počeo da se se vraća u vidu dobrih rezultata.

Pet pobeda i dva nerešena rezultata u prethodnih sedam utakmica, bila su dovoljna Njukaslu da izađe iz zone ispadanja i krene ka sredini tabele. Na sredini tabele od početka sezone nalazi se Sautemton njihov današnji rival.

"Sveci" u poslednje vreme igraju zaista lep i efikasan fudbal. Uspeli su da pobede ili da ostanu neporaženi u duelima sa ekipama koje su na tabeli bolje plasirani od njih.

Neporaženi su ostali u duelima sa Totenhemom, Mančester Junajtedom i Mančester Sitijem. Zgusnut raspored dve teške utakmice u tri dana i "Sveci" su poklekli na Vila Parku gde ih je Aston Vila ubedljivo porazila sa 4-0. Na dva međusobna susreta prošle godine viđeno je čak devet golova ( 3-2 pobeda Njukasal i 2-2 ). I ovog puta nas očekuje dobar i efikasan meč.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSKORO U BUNDESLIGI,  A SADA SE BORE ZA OPSTANAK U TREĆOJ LIGI: Da li se plavcima smeši treća uzastopna relegacija?