SAMPAOLI NE GUBI KOD KUĆE: Marsej - Karabag

N.P.

17. 02. 2022. u 12:14

TIM sa Veledroma dočekuje azerbejdžanski Karabag u prvoj utakmici plej-ofa Lige konferencija.

САМПАОЛИ НЕ ГУБИ КОД КУЋЕ: Марсеј - Карабаг

Profimedia

Domaćin se bori za mesto u osmini finala nakon što nije uspeo da se kvalifikuje u nokaut fazu Lige Evrope, zauzeli su treću poziciju u Grupi E, pored Galatasaraja, Lacija i Lokomotive iz Moskve sa sedam osvojenih bodova.

FOTO: AP/Tanjug


Ekipa Horhea Sampaolia  ulazi u meč posle pobede u prošlom prvenstvenom kolu nad ekipom Meca rezultatom (1:2), nalazi se na 2. mestu u Ligi 1, sa 46 bodova, 13 manje od vodećeg Pariz Sen Žermena.


Tim koji sa klupe vodi, srpskoj javnosti dobro poznati, Gurban Gurbanov (strelac dva gola za Azerbejdžan protiv tadašnje SCG), je ušao u plej-of zahvaljujući drugoj poziciji u grupnoj fazi gde su osvojili 11 bodova, 2 manje od prvoplasiranog Bazela.


Gosti igraju sjajno u domaćem šampionatu, nakon zimske pauze ostvarili su tri uzastopna trijumfa, ubedljivo su prvi na tabeli sa osvojenih 36 bodova.


Očekujemo tvrd i neizvestan duel, međutim domaći fudbaleri nisu poraženi na "Veledromu" u minulih šest mečeva, favoriti su svakako očekujemo da to potvrde i na terenu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)