GRUJA PROTIV SERGEJA: Porto - Lacio

V.D.

17. 02. 2022. u 11:01 >> 13:18

U prvom meču 1/16 finala Lige Evrope "Zmajevi" na svom Dragau dočekuju "Lacijale"

ГРУЈА ПРОТИВ СЕРГЕЈА: Порто - Лацио

Foto AP

Ambicija Porta ove sezone je da titulu u domaćem šampionatu vrati u svoj posed. Verujemo da "Zmajevi" neće zanemariti ni svoje evropske ambicije. U grupnoj fazi Lige šampiona bili su u paklenoj konkurenciji sa Liverpulom, Milanom i Atletikom iz Madrida. Uspeli su da zauzmu treće mesto u grupi i tako sebi obezbede plasman u 1/8 Lige Evrope.

Seriju od jedanaest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima prekinuli su u prošlom kolu, odigravši na svom terenu nerešeno sa velikim rivalom Sportingom.

Maurisio Sari, sadašnji trener Lacija, svoj prvi trofej u trenerskoj karijeri osvojio je baš u Ligi Evrope na klupi Čelsija. Italijanski stručnjak od svog dolaska na klupu rimskog tima forsira igru kratkih pasova sa što više direknih udaraca na gol protivnika. Plod takve taktike je vidljiv, Lacio je drugi najefikasniji tim u Seriji A, odmah iza Intera. Nebesko plavi su u grupnoj fazi Lige Evrope na šest utakmica postigli sedam golova. Polovinu tih golova postigao je Ćiro Imobile, najbolji strelac Lacija u proteklih par sezona, koji po poslednjim informacijama neće nastupiti na večerašnjem meču zbog bolesti. Biće ovo direktan duel naša dva reprezentativca - Marka Grujića i Sergeja Milinković Savića. Dobra forma obe ekipe nagoveštava izuzetno zanimljiv i verovatno efikasan meč. Kvota na domaćina je u padu s obzirom na odsustvo najboljeg igrača Lacijala.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave