KO BI REKAO DA JE OVO LIGA EVROPE? Barselona - Napoli

V.D.

17. 02. 2022. u 12:08 >> 12:12

MOGLO bi se slobodno reći da je ovo finale pre finala ili meč nokaut faze Lige šampiona.

КО БИ РЕКАО ДА ЈЕ ОВО ЛИГА ЕВРОПЕ? Барселона - Наполи

FOTO: EPA

Od kad se drugo po rangu evropsko klupsko takmičenja zvanično zove Liga Evrope, Barselona nikada nije nastupala u njemu. Katalonci su godinama vladali evropskim fudbalom. Odlaskom Lionela Mesija, svog najboljeg igrača u klupskoj istoriji, velikan iz Katalonije je pao jedan rang niže. Možda će Katalonci žrtvovati plasman u 1/4 , ne bi li bili odmorni i zarad što boljeg plasmana u domaćoj La Ligi. Možda na ovom meču Ćavi pruži šansu igračima koji u proteklom periodu nisu mnogo igrali. Možda i nastupe u najjačem sastavu, jer ovo im je prilika da se dočepaju još jednog evropskog trofeja. U ovom trenutku teško je predvideti naredni potez Barselone. U jednom momentu atmosfera u klubu je idealna, a već sutradan odnosi unutar kluba budu narušeni.

Napoli je proteklog vikenda odigrao težak meč sa Interom. Ambicija Napolitanaca je titula u Seriji A. Možemo slobodno reći da bi svi u italijanskom klubu u ovom trenutku menjali evropski trofej za domaći. U grupnoj fazi takmičenja Napoli je u proseku postizao po dva gola na meču. Lućijano Spaleti nema šta da zameri svojim igračima. Za kratko vreme kvalitet njegovog rada je isplivao na videlo. Napoli ima najbolju odbranu u Seriji A. U napadu dobro stoje, stvaraju veliki broj šansi po meču i postižu golove.

U bliskoj prošlosti Barselona je na Kamp Nou redovno pobeđivala Napoli. Utakmica dva tima ujednačenog kvaliteta. Mi biramo igru na golove.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja