VREME JE DA AMERIKANAC POKAŽE KLASU: Partizan i Baskonija će igrati u brzom ritmu, što odgovara bivšem studentu Kentakija

V.M.

19. 03. 2024. u 11:32

VEČERAS smo se opredelili za krilnog igrača crno-belih koji dočekuju Baskoniju u veoma bitnoj utakmici za plej-of nade Partizana (20.30).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА АМЕРИКАНАЦ ПОКАЖЕ КЛАСУ: Партизан и Басконија ће играти у брзом ритму, што одговара бившем студенту Кентакија

FOTO: M. Vukadinović

Amerikanac je sredinom sezone izgledao kao neverovatno dobro pojačanje za Partizan, igrao je na izuzetno visokom nivou i bio je ubedljivo najbolji igrač u ekipi.

Ipak, u poslednje vreme je znatno opao u formi, a glavni razlog za to su lične greške jer često ume da uđe u problem sa faulovima, zbog kojih provodi malo vremena na parketu.

Danas ne bi trebalo da ima takvih problema, jer će se igrati u izuzetno brzom ritmu, očekujemo dosta šuteva za tri poena i ne toliko kontakt igre, što bi trebalo da odgovara Doužeru.

Granica mu je postavljena na samo 7,5 poena, a on, ukoliko se razigra, može to ubaciti za jednu četvrtinu, a pogotovo za ceo meč.

NAŠ TIP: Pi Džej Doužer +7,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)