ČUKARIČKI JE VEĆ ISPISAO ISTORIJU: Pirejci veliki favoriti protiv brđana

V.M.

24. 08. 2023. u 12:39 >> 12:39

U prvom kolu plej-ofa za Ligu Evrope, Olimpijakos će dočekati Čukarički (21.00).

ЧУКАРИЧКИ ЈЕ ВЕЋ ИСПИСАО ИСТОРИЈУ: Пирејци велики фаворити против брђана

FOTO: M. Vukadinović

Srpski predstavnik je već ispisao istoriju direktnim plasmanom u evropska takmičenja, jer i ako izgubi od Olimpijakosa, zasigurno će igrati u Ligi konferencija, ali Čukarički će probati da dođe do iznenađenja protiv Pirejaca i zauzme mesto u Ligi Evrope.

Današnji gost pruža promenljive igre na startu Superlige Srbije i u slaboj formi dočekuje večerašnji susret. Brđani su prvenstvo otvorili sa dve pobede, ali su nakon toga remizirali sa Javorom, dok su u prošlom kolu doživeli šokantno ubedljiv poraz od IMT-a (0:3).

Čuka se početkom prošle nedelje odlučila za promenu trenera, Dušana Kerkeza je na klupi zamenio Igor Matić koji je imao dosta slab debi u pomenutom porazu od ''traktorista''.

Što se tiče Olimpijakosa, on je prošle godine bio učesnik veoma zanimljive trke za titulu u Grčkoj, ali je na kraju zauzeo treće mesto i morao je da se zadovolji kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ne Ligu Šampiona na koje je navikao poslednjih par sezona.

Klub iz Pireja nije mnogo menjao ekipu preko leta, a od pojačanja se najviše izdvajaju dva veznjaka. Iskusni Vinsent Ibora je došao nakon isteka ugovora sa Viljarealom, dok je najskuplje plaćen mladi Santijago Heze čiji je transfer iz Hurakana koštao ''crveno-bele'' četiri miliona evra.

Olimpijakos je u trećem kolu kvalifikacija izbacio Genk (1:0, 1:1), dok je za vikend trijumfom nad Panseraikosom (2:0) otvorio domaće prvenstvo.

Verujemo da je domaćin dosta kvalitetnija ekipa i očekujemo njihovu rutinsku pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&|1+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!