KEC KAO KUĆA: Juventus - Sasuolo

V.D.

10. 02. 2022. u 11:13 >> 15:59

U drugom od današnja dva meča 1/4 finala Kupa Italije Torinska "stara dama" dočekuje Sasuolo.

КЕЦ КАО КУЋА: Јувентус - Сасуоло

FOTO: AP/Tanjug


Fudbaleri Juventusa brane trofej u kupu osvojen prošle sezone. Sva je prilika da će ovog puta želeti da idu do samog kraj jer još jedan trofej u prebogatoj riznici "stare dame" je uvek dobrodošao.

U prvenstvu za vodećim Interom zaostaju osam bodova uz utakmicu više. Pojačani su dolaskom golgeterski raspoloženog Dušana Vlahovića. Za uspešnog stratega Masimilijana Alegrija nema više izgovora, jurišaće na sve trofeje ove sezone, ali s obzirom na stanje na tabeli, Juve najrealniju šansu da podigne pehar ima upravo u ovom takmičenju.

U goste im dolazi nepredvidljivi Sasuolo, za koji već duže vreme zbog povrede ne nastupa naš Filip Đuričić. Ekipa koja je u stanju da pobedi lidera na tabeli, a isto tako i da izgubi od poslednjeg. Crno-beli iz Torina su poraženi u poslednjem susretu dva današnja protivnika. "Stara dama" ima zicer za revanš i sva je prilika da će ga iskoristiti. Sasuolo godinama unazad plovi nekom mirnom lukom na sredini tabele, što je slučaj i ove sezone.

U meč ulaze sa željom da velikanu italijanskog fudbala još jednom pomrse konce u takmičenju gde nema prilike za popravni. Mišljenja smo da ovog puta neće biti te sreće. Juventus je korak bliži polufinalu. Sasuolu više sreće drugi put.

Naš tip 1 (kvota 1,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a