NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Liverpul - Lester

N.P.

10. 02. 2022. u 09:24

Liverpul na "Enfildu" u meču 24. kola Premijer lige dočekuje Lester siti.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Ливерпул - Лестер

FOTO: EPA

Ekipa Jirgena Klopa je za vikend overila plasman u 5. kolo FA kupa, pobedivši Kardif sa 3:1, dok su "lisice" ispale od drugoligaša Notingem foresta rezultatom 4:1.


"Crveni" su pobedili u prethodna dva ligaška meča, savladali su Brentford i Kristal palas, zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 48 bodova, 12 manje od lidera Mančester Sitija.


Tim Brendana Rodžersa je posle poraza u prvenstvu kod kuće od Totenhema (2:3), odigrao nerešeno na gostovanju Brajtonu (1:1), trenutno se nalazi na 12. mestu u Premijer ligi sa osvojenih 26 bodova.


Gosti su u poslednjem međusobnom duelu savladali večerašnjeg rivala na svom stadionu rezultatom 1:0, tako da fudbaleri Liverpula pred svojim vernim navijačima moraju da se iskupe za poraz, verujemo u pobedu domaćina ali vam savetujemo da pokušate pre svega sa golovima. Za domaćina neće sigurno nastupiti Sadio Mane, osvajač Kupa afričkih nacija sa Senegalom, dok je i nastup Salaha pod znakom pitanja s obzirom na veliki broj mečeva u prethodnom periodu.


Naš predlog 3+, kvota 1,37.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona