VOZAČ I BICIKLISTA SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: Policija za dan u Južnobačkom okrugu otkrila i sankcionisala 256 prekršaja

Lj.P.

21. 05. 2021. u 12:00

NA području Južnobačkog okruga pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu su 20. maja otkrili i sankcionisali ukupno 256 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ВОЗАЧ И БИЦИКЛИСТА СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Полиција за дан у Јужнобачком округу открила и санкционисала 256 прекршаја

Foto: D.N.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno šest vozača i pet vozila, a zadržano je pet vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Među njima dvojica se terete za nasilničku vožnju, jer su, vozili automobil i bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu. Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe lakše povređene. U isto vreme na području Grada Novog Sada, dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, u kojima nije bilo povređenih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega