ZA KANALIZACIJU I KOMASACIJU 26 MILIONA: Opština Apatin dobila značajna sredstva od pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu

J.L.

28. 04. 2021. u 17:57

NA osnovu konkursa o dodeli sredstava za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini, opštini Apatin su odobrena sredstva u iznosu 21.340.491 dinara.

ЗА КАНАЛИЗАЦИЈУ И КОМАСАЦИЈУ 26 МИЛИОНА: Општина Апатин добила значајна средства од покрајинског секретаријата за пољопривреду

Foto: J.B.

Opština Apatin će tako u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo realizovati projekat „Rekonstrukcija postrojenja za preradu vode u Apatinu – biološki filteri“. Ukupna vrednost projekta je 26 miliona dinara, te će sredstvima koje daje pokrajinski sekretarijat biti pokriveno skoro 80 odsto vrednosti ove investicije.

Kod istog sekratarijata, na osnovu konkursa opština je dobila i 4.6 miliona dinara za sufinansiranje radova na nastavku komasacionog postupka u Kupusini, što predstavlja 60 odsto ukupne vrednosti projekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN BEZ PAPIRA: Prilika da se ukaže na važnost očuvanja šuma