NAJMANJA PROVIZIJA: Somborci mogu da plaćaju račune i u Upravi za trezor

J. L.

18. 04. 2021. u 16:33

SOMBORSKIM građanima i privredi na šalterima filijala i ekspozitura Uprave za trezor omogućeno je plaćanje računa izdatih od javnih i komunalnih preduzeća po najnižoj proviziji u iznosu od 25 dinara, odnosno 0,5 odsto za račune koji premašuju četiri dinara.

НАЈМАЊА ПРОВИЗИЈА: Сомборци могу да плаћају рачуне и у Управи за трезор

Foto: J.B.

Pored navedene novine, u okviru filijala Uprave za trezor, građani mogu izvršiti uplate svih javnih prihoda, kao što su porezi, takse, naknade za odvodnjavanje i slično, bez provizije ili po najnižoj proviziji.

- U filijali Uprave za trezor u Somboru, na adresi Staparski put 2 do kraja godine planirano je postavljanje redomata, koji će znatno uticati na smanjenje gužvi i ukinuti potrebu za dugotrajnim čekanjem u redovima – najavljuje Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora, posle sastanka sa direktorom Uprave za trezot.

-Uvođenjem ove novine, korisnici usluga Uprave za trezor će biti u prilici da sve poslove iz nadležnosti Uprave obave znatno brže i efikasnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAJAM CVEĆA I MEDA: Susret izlagača i posetilaca na trgu u Leskovcu