ZAJEDNIČKIM SNAGAMA POMOĆ SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU: Saradnja Pokrajinskog sekretarijata za privredu i RRA Bačka

J.L.

14. 04. 2021. u 20:28

SISTEMATIČNI razvoj ženskog preduzeništva, socijalno preduzetništvo i kreativna ekonomija samo su neke od delatnosti na kojima će u narednom periodu sarađivati Pokrajisnki sekretarijat za privredu i turizam i Regionalna razvojna agencija Bačka.

ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ПОМОЋ СОЦИЈАЛНОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ: Сарадња Покрајинског секретаријата за привреду и РРА Бачка

Foto: J.L.

Sekretarijat je i u prethodnom periodu sarađivao sa RRA koja prati sve podsticajne mere i približava uslove i koncepte konkursa krajnjim korisnicima, i tako pruža institucionalnu podršku sektoru preduzetništva, prevenstveno malim i srednjiim preduzećima. U okviru usluga konsultacija, učestvuje u pripremi dokumentacije i biznis plana.

- Postoji inicijativa da se u toku maja zajednički razmotre sva ključna pitanja u vezi sa socijalnom ekonomijom, uz uključenje svih relevantnih aktera, kako bi se kreirali koncepti i okviri koji će bliže definisati parametre neophodne pružanje podrške ovoj oblasti – najavio je Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam. - Pored toga, neophodno je da uspostavimo saradanju u radu na projektima od obostranog značaja. RRA Bačka ostvaruje jedan od najboljih i najučinkovitijih rezultata u svom radu i pružanju podrške preduzetničkom sektoru i njihovo nam je dragoceno.

Članovi RRA Bačka su šesnaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke – opštine Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj, Apatin, Temerin i gradovi Novi Sad i Sombor, kao i subjekti iz javnog i privatnog sektora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!