VRŠAČKO NARODNO POZORIŠTE “STERIJA” OTVARA VRATA ZA PUBLIKU: U nedelju dečja predstava, posle petomesečne pauze zbog korone

J. J. BALjAK

03. 04. 2021. u 20:21

NARODNO pozorište “Sterija” iz Vršca u nedelju, 4. aprila, ponovo otvara svoja vrata za publiku, posle pet meseci pauze, zbog epidemije korona virusa.

ВРШАЧКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ “СТЕРИЈА” ОТВАРА ВРАТА ЗА ПУБЛИКУ: У недељу дечја представа, после петомесечне паузе због короне

Foto: J. J. BALjAK

Dečja predstava “Tajna jednog strašila” biće izvedena sutra od 11 časova, uz poštovanje svih propisanih mera.

Poslednja predstava pred publikom - premijera “Bračni krug”, izvedena je u novembru prošle godine. Tada je, zbog epidemiološke situacije, u velikoj sali bilo svega petoro gledalaca, ali je široki auditorijum mogao da je prati putem lajv-strima.

Od tada su svoj mesečni repertoar redovno izvodili posredstvom jutjub kanala. To je bila prilika i da pratioce podsete na neke od predstava iz ranijih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije