MERE PROTIV KORONE OSTAJU NA SNAZI: Zasedao Štab za vanredne situacije u Leskovcu

I.M.

10. 02. 2021. u 15:28

S OBZIROM na to da stručnjaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje(ZZJZ) epidemiološku situaciju u ovom gradu i dalje ocenjuju kao nepovoljnu na snazi ostaju sve dosadašnje mere koje imaju za cilj suzbijanje širenja virusa korona.

МЕРЕ ПРОТИВ КОРОНЕ ОСТАЈУ НА СНАЗИ: Заседао Штаб за ванредне ситуације у Лесковцу

Foto I. Mitić

Ovo je odluka gradskog Štaba za vanredne situacije koji je pozvao građane na maksimalnu opreznost i poštovanje svih preporuka struke.

- Predstojeći praznik je dodatni rizik i zbog toga apelujem na sve sugrađane da obavezno nose maske u zatvorenom prostoru i da izbegavaju masovna okupljanja. Nema mesta opuštanju. I dalje ima ugostiteljskih objekata koji rade duže od dozvoljenog i zato pozivamo nadležne da pojačaju kontrole u periodu koji je pred nama uz zahvalnost na trudu koji su do sada uložili – poručio je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca i komandant Štaba za vanredne situacije.

U ZZJZ procenjuju da još uvek postoji faktori koji mogu dovesti do brzog pogoršanja epidemiološke situacije zbog čega se i dalje insitira na doslednom pridržavanju mera lične zaštite i svih dosadašnjih mera, preporuka i instrukcija - uz strogu kontrolu istih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima