ŠEF KOJI NIKAD NIJE NAMRGOĐEN: Subotičanka Gordana Cvejić zvanično "omiljeni kolega" u Ministarstvu unutrašnjih poslova

J. LEMAJIĆ

08. 02. 2021. u 13:03

ZA Gordanu Cvejić, šefa Odseka za eksploataciju i prezentaciju u Odeljenju kriminalističke policije PU u Subotici, kolege kažu da je izuzetan saradnik, prijatelj, predana poslu, kao i da je komunikativna, tačna, precizna, srdačna i predusetljiva. Na nju se u svakom trenutku mogu osloniti.

ШЕФ КОЈИ НИКАД НИЈЕ НАМРГОЂЕН: Суботичанка Гордана Цвејић званично омиљени колега у Министарству унутрашњих послова

Foto Privatna arhiva

Zato Subotičani nisu imali dilemu koga da predlože za priznanje "omiljeni kolega", koju tradicionalno dodeljuje Ministarstvo unutrašnjih poslova. Njen trud i zalaganje na poslu i odnos pun poštovanja i profesionalnosti prema ljudima sa kojima radi prepoznale su i kolege iz cele Srbije, te je priznanje "omiljeni kolega" pripalo Subotičanki.

- Uvek je pozitivna i nasmejana, nikada je nećete videti ljutu ili nervoznu. Prosto pleni duhom i pozitivnom energijom, ne odgovara stereotipu namrgođenog šefa - kažu kolege iz Policijske uprave u Subotici.

- Sećam se kada je počela da radi i kada sam prvi put pročitala ono što je ona napisala, rekla sam da ume da iskoristi sve što je naučila i da to znanje zna da podeli sa drugima. Posle je godinu dana radila sama, bila je dežurna tokom celog dana, zvali su je šta god je trebalo i nikada se nije požalila, niti je posao prebacila na druge, već ga je uradila bez pogovora.

TIMSKI POSAO

- KLjUČ uspeha je u razumevanju i poštovanju - kaže Gordana. Rad u policiji je pre svega timski rad. Izlazimo u susret jedni drugima. Svi mi imamo svoje probleme, ali u kolektivu provodimo više vremena nego sa svojom porodicom i bilo bi mi grozno da se ne slažemo. Posao zna da bude stresan i ne treba ga dodatno otežavati, zato se o svemu dogovaramo, jedni druge savetujemo, uskačemo kada treba. Suprug mi je velika pomoć i oslonac, on takođe radi u policiji i imam njegovu ogromnu pomoć.

Foto Privatna arhiva

Kao i svi skromni ljudi koji vole svoj posao, i Gordana Cvejić takav odnos i ponašanje prema kolegama i radu smatra normalnim, te zato nije ni slutila da će dobiti ovo priznanje.

- Nagrada me je, iskreno, baš iznenadila. Najpre i kada sam nominovana u okviru naše policijske uprave, a potom i kada sam ušla u uži izbor među deset kolega iz cele Srbije.

Svi glasaju a mi smo mala uprava i ne možemo da se merimo sa Novim Sadom, Beogradom ili Nišom, te zato nisam očekivala ovo priznanje - iskreno će Gordana.

- Zahvaljujem se svima koji su me predložili i izglasali, ovo je zaista velika čast. Priznanje je potvrda da radim u kolektivu koji se jako dobro slaže, razume i podržavai tako postižemo dobre rezultate. Takođe, ima i moralnu obavezu da i u budućem radu nastavim da gradim i održavam dobru komunikaciju kako u svom Odseku, tako i sa drugim kolegama sa kojima svakodnevno sarađujem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)