PORAST BROJA NOVOZARAŽENIH NA TERITORIJI KRALJEVA: Pozitivno 53, preminulo dvoje

G.Ć.

05. 02. 2021. u 18:39

OD UKUPNO 316 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 115 PCR i 201 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 53 uzorka, devet više u odnosu na prethodni dan, saopštio je Gradski krizni štab, na osnovu podataka iz ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ПОРАСТ БРОЈА НОВОЗАРАЖЕНИХ НА ТЕРИТОРИЈИ КРАЉЕВА: Позитивно 53, преминуло двоје

Foto: G. Šljivić

Tokom minulih 24 sata preminulo je još dvoje kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada ukupno 184 stanovnika grada na Ibru preminulo od posledica korone.

Od izbijanja epidemije u kraljevačkom kraju ukupno je registrovano 11.286 slučajeva infekcije, dok je 9.830 zvanično potvrđeno u još aktuelnom naletu zaraze.

U kraljevačkoj OB „Studenica“ hospitalizovanio je 32 kovid pacijenta. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto četvoro, od kojih je jedan na respiratoru, a troje na neinvazivnoj ventilaciji. Tokom minulih 24 sata u ovoj ustanovi preminulo je dvoje kovid pacijenata, šestoro je novoprimljenih i isto toliko otpuštenih sa bolničkog lečenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)