DRUGI PUNKT ZA VAKCINACIJU U NASELJU BAGLJAŠ: Gradonačelnik Zrenjanina apeluje na građane da se odazovu vakcinaciji

B.Grujić

21. 01. 2021. u 17:53

DRUGI po redu punkt za vakcinaciju građana protiv virusa KOVID-19 otvoren je u zdravstvenoj stanici Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov" u stambenom naselju "Bagljaš", u Zrenjaninu.

ДРУГИ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ У НАСЕЉУ БАГЉАШ: Градоначелник Зрењанина апелује на грађане да се одазову вакцинацији

Foto: Grad Zrenjanin

Vakcinacija se odvija u četiri ordinacije, pored šest u zgradi bivše Specijalističke poliklinike, a građani koji su se prijavili dolaze po pozivu, odnosno na osnovu SMS poruke koja im je dostavljena od strane eUprave. 

Gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura, posetio je novootvoreni punkt, uz napomenu da je, nakon  prvih 20 starijih Zrenjaninaca, koji su vakcinisani tokom proteklog vikenda,  u Dom zdravlja dopremljeno 1.740 doza vakcine proizvođača "Sinofarm", a onda tokom dana još 1.200 doza, što je ukupno 3.200, a vakcinisano je blizu 800 građana.

- Zaista apelujem na sugrađane da se odazovu vakcinaciji, kako bi se period epidemije što pre završio - istakao je gradonačelnik Salapura, uz napomenu da je skoro 700 sugrađana do sada je iskazalo interesovanje za vakcinaciju pozivajući telefone lokalnog kol-centra u Zrenjaninu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024