NAGRAĐENI SARADNICI: Doprinos promociji turizma Krupnja i Rađevine

V. MITRIĆ

17. 01. 2021. u 18:20

LAUREATI godišnje nagrade Turističke organizacije Krupnja i Rađevine su Slavica Džinović, dopisnica RTS iz Loznice, narodna poslanica Ivana Popović, osnivač robne marke “Džemara“, i Aleksandar Petrović, bivši direktor TSOK i sadašnji pomoćnik predsednika opštine.

НАГРАЂЕНИ САРАДНИЦИ: Допринос промоцији туризма Крупња и Рађевине

Foto: V. Mitrić

Njima su uručene plakete i zahvalnice TO Krupnja, koja nastoji da ovaj deo Srbije bude zastupljen što bolje, ne samo na turističkoj karti Srbije i regiona.

Novinarka RST, Slavi Džinovićeva je dobila visoko ovdašnje uzdarje “Rađevskim srcem“, jer, kako je naglašeno, značajano je doprinela promociji turističkih lepota Rađevine kroz TV reportaže“.

Dobitnik “Rađevske maline“ dobila je narodna poslanica i mlada preduzetnica, koja je pokazala i dokazala da se i u selima, u planinama poput rađevskih, mogu da stvaraju svetski brendovi. Popovićeva je inovacijama u preduzetništvu i nastupom u emisijama, na manifestacijama i sajmovima Krupanj predstavljala na najbolji način.

U ime Popovićeve nagradu je primila njena majka Branislava Mićić. Petrović je za doprinos u sprovođenju projekata u turizmu, završetka pešačkih i biciklističkih staza i u izgradnji fudbalskog terena sa veštačkom travom dobio “Rađevsku šljivu“.

Znamenja, priznanja i uzdarja uručio je direktor TSOK Mladen Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024