DOČEK U UKRAŠENOM LETNJIKOVCU: Već tri godina za redom mladi Jožef ovako čeka Novu Godinu (FOTO)

B.Grujić

09. 12. 2020. u 18:14

VOĐEN idejom da po tradiciji za Novu godinu, ukrasi i okiti porodični dom, mladi Jožef Biači iz sela Srpski Itebej, u opštini Žitište, nedaleko od Zrenjanina, treću godinu zaredom, pred Božićne praznike kiti letnjikovac u dvorištu porodičnog doma, ukrasima i svetlećim lampicama, koje sam pravi.

ДОЧЕК У УКРАШЕНОМ ЛЕТЊИКОВЦУ: Већ три година за редом млади Јожеф овако чека Нову Годину (ФОТО)

B.Marčeta

- Ove godine, zbog specifičnih okolnosti i pandemije korona virusa, kao i većina ljudi, Novu godinu ću dočekati kod kuće, pa sam se baš potrudio da ukrasim letnkikovac - kaže Jožef, šesnaestogodišnji učenik srednje tehničke škole u Zrenjaninu.

B.Marčeta

Uz nadu da novogodišnja noć neće biti prehladna, otkriva zamisao da pred ponoć izađe u dvorište i 2021.godinu dočeka u svom letnjikovcu, koji je ukrasio po sopstvenom ukusu.

- Mnogo novca i vremena treba da bi se okitila cela kuća, za sada sam uspeo da okitim samo letnjikovac, manji je ali lepo je videti objekat koji koristimo samo leti da i zimi ima svoju funkciju - dodaje Jožef, uz nadu da će naredna godina biti lepša i radosnija i da će već za naredni doček, od unikatnih ukrasa, koje sam pravi, okititi celu kuću u Srpskom Itebeju.

 

B.Marčeta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!