OBELEŽEN DAN RTV: Prva svečanost u novoj zgradi

Z. G.

26. 11. 2020. u 16:31

U SUSRET rođendanu Radio-televizije Vojvodine (RTV), 29. novembru, danu kada će Radio Novi Sad napuniti 71 godinu a Televizija obeležiti 45 godina postojanja, danas su u novoj zgradi Pokrajinskog javnog medijskog servisa-RTV uručene godišnje nagrade najistaknutijim pojedincima.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН РТВ: Прва свечаност у новој згради

Sa svečanosti u novoj zgradi RTV /Foto: RTV

- RTV je svoj dan prvi put obeležila u modernom zdanju na Mišeluku a prigodna svečanost je priređena u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i merama zaštite od virusa korona – navedeno je u saopštenju iz te medijske kuće.

Prisutnima su se obratili predsednik Upravnog odbora Jova Radić i Miodrag Koprivica, generalni direktor, koji su saglasni u oceni da je RTV u godini na izmaku, uz teške ulove rada zbog pandemije Kovid 19, ostvarila u punom smislu misiju javnog servisa.

Ova godina će, kako su istakli rukovodioci RTV-a, ostati upamćena po tome što je počeo rad iz novoizgrađene zgrade kao i po tome što se RTV vratila u porodicu evropskih radiotelevizijskih kuća, pridruženim članstvom u Evropsku radio-difuznu uniju.

Generalni direktor je uručio nagrade onima koji su se istakli izuzetnim zalaganjem i postizanjem zavidnih rezultata u radu u proteklih godinu dana. Laureati su Sanja Homa, Sanja Popović, Endre Šereš, Branislav Đurić i Marijana Divljak. A godišnju Nagradu „Slavuj Hadžić“, koju RTV dodeljuje za celokupan rad u oblasti filmskog, medijskog i obrazovnog rukopisa i doprinosa našoj kulturi, dobio je novinar i reditelj Goran Vukčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri