ZARAZA SE ŠIRI U ZRENJANINU: Gradonačelnik apeluje da se građani striktno pridržavaju propisanih mera

B. G.

02. 11. 2020. u 11:17

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura upozorio je na naglo pogoršavanje epidemiološke situacije u ovom gradu i uputio je javni apel građanima da se striktno i bez izuzetaka pridržavaju propisanih mera zaštite u borbi protiv epidemije KOVID-19.

ЗАРАЗА СЕ ШИРИ У ЗРЕЊАНИНУ: Градоначелник апелује да се грађани стриктно придржавају прописаних мера

Simo Salapura / Foto Grad Zrenjanin

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom gradu i okolini tokom vikenda je zabeleženo više od 50 novih slučajeva zaraženih koronom.

- Epidemiološka situacija na teritoriji grada je veoma nestabilna i naglo je pogoršana i moramo biti svesni i odgovorni - naglasio je Salapura, preporučujući nošenje zaštitnih maski, održavanje fizičke distance, ograničenje okupljanja svih vrsta, uz pojačane mere dezinfekcije javnih prostora i održavanja lične higijene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)