NASTARIJI ODMERILI SNAGE U BRIDŽU: U Gerontološkom centru u Subotici održano međuklupsko kartaško takmičenje

J.L.

26. 10. 2020. u 18:00

KRILATICU „Ko hoće naće način, ko neće traži razlog“ često čujemo, a korisnici Gerontološkog centra u Subotici su je bukvalno primenili i uprokos epidemiološkoj situaciji i poštujući sve proisane mere organizovali takmičenje u bridžu za 120 ljudi.

НАСТАРИЈИ ОДМЕРИЛИ СНАГЕ У БРИЏУ: У Геронтолошком центру у Суботици одржано међуклупско карташко такмичење

Foto: J.L.

U međuklupskom takmičenju u bridžu učestvovali su korisnici svih deset gerontoloških klubova i sva tri doma, a kako protiče kartaško nadmetanje pratilo se putem zoom aplikacije.

- U okviru ovogodišnje „Sunčene jeseni“ života uspeli smo da nađemo način da organizujemo  20. takmičenje u bridžu. Našli smo način da se družimo, da okupimo 120 takmičara, a da pritom poštujemo sve propisane epidemiološke mere – ističe Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra. – Drugi način da budemo zajedno nije postojao ali nije ni postojala alternativa da ne budemo zajedno. Nastavićemo sa ovim aktivnostima i svako sledeće takmičenje biće organizovano na ovaj način, to je jedini način da se ljudi ipak druže a da možemo da ispoštujemo mere.

Foto: J.L.

Po rečima Ilije Đukanovića, člana Gradskog veća za oblast socijalne zaštite, Grad Subotica podržava rad gerontoloških kluba i sve njihove aktivnosti, a sa tom praksom nastaviće i ubuduće.

- Oktobar je mesec posvećen našim najstarijim sugrađanima i drago mi je da su zaposleni u Gerontološkom centru našli način da ih okupe i pruže im mogućnost da učestvuju u svim aktivnostima – dodao je Ilija Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!