IZLOŽBA OLDAJMERA U PARAĆINU: Atrakcija u subotu na platou kraj fontane

Z.R.

08. 10. 2020. u 11:13

NA glavnom gradskom trgu u Paraćinu, kod fontane, u subotu će biti održana 3. izložba oldtajmera – starovremenskih vozila, u oganizaciji Zavičajnog muzeja «Paraćin» i tamošnjeg Auto-moto kluba «Pomoravlje».

ИЗЛОЖБА ОЛДАЈМЕРА У ПАРАЋИНУ: Атракција у суботу на платоу крај фонтане

Foto: Z.R.

Atraktivni četvorotočkaši, ljubimci svojh vlasnika, biće izloženi u centru grada od 11 do 15 sati, a organizatori procenjuju da će tridesetak starovremenskih vozila, čiji se dolazak očekuje, privući pažnju publike kao i ranije.

Kako je najavljeno, iako je ova manifestacija prethodne dve godine bila međunarodnog karaktera, uz učešće oldtajmer klubova iz regiona, ovog puta, zbog epidemiološke situacije i neophodnih mera zaštite, u Paraćin stižu gosti samo iz više gradova Srbije. Izostaće i svečani defile do Jagodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)