KOVID U PIROTSKOM OKRUGU: Od 14 briseva, jedan pozitivan

V.Ć.

30. 09. 2020. u 18:55

IZ pirotskog ZZJZ danas je u niško “Vatreno oko” poslato 9 briseva sumnjivih na kovid 19. Iz iste laboratorije pristigli su rezultati testiranja 14 briseva sa područja Pirotskog okruga, od kojih je jedan pozitivan.

КОВИД У ПИРОТСКОМ ОКРУГУ: Од 14 брисева, један позитиван

Foto: V. Ćirić

Od početka epidemije, u Pirotu, Babušnici, Beloj Palanci i Dimitrovgradu,laboratorijski su potvrđena 377 slučajeva kovida, a 25 osoba je preminulo.

Epidemiološka situacija u Pirotskom okrugu se karakteriše kao nesigurna, ali stabilna, jer se slučajevi zaraze sporadično i dalje javljaju-saopštavaju u ZZJZ u Pirotu i dodaju da su u kućnoj izolaciji trenutno 12 osobe,a na Grudnom odeljenju pirotske OB su dve osobe, ali ni jedna nije sumnjiva na kovid 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede