KRAJ GUŽVAMA KA ZLATIBORU: Rekonstrukcija do polovine oktobra

V. I.

03. 09. 2020. u 19:52

POLOVINOM oktobra bi saobraćajne gužve na deonici između Čačka i Zlatibora trebalo da postanu prošlost.

КРАЈ ГУЖВАМА КА ЗЛАТИБОРУ: Реконструкција до половине октобра

Foto: V. Ilić

Do tada će, prema najavama Zorana Drobnjaka, direktora JP „Putevi Srbije“, biti završena rekonstrukcija ovog dela magistralnog puta.

Da podsetimo, krajem avgusta kompletno je završena deonica od Ovčar Banje do Užica, a trenutno se izvode radovi na Beloj Zemlji i Sušici.

Jako je teško izvršavati radove, dok se sve vreme odvija saobraćaj, zbog toga je i bilo dosta oscilacija kad je datum završetka u pitanju. Radi se deonica, po deonica, a 31. avgusta puštena je u saoobraćaj prva koja vodi do Užica. Za maksimalno 15 dana biće gotovi radovi na asfaltiranju na drugoj deonici, i ostaju da se završe samo mostovi, a nadamo se da će sve biti gotovo polovinom oktobra – kazao je Drobnjak u četvrtak u Čačku, istakavši da su radovi na ovoj deonici neophodni, jer u putnu infrastrukturu nije ulagano godinama unazad. - Više od 15 godina ništa nije promenjeno i zato je asfalt dotrajao, a saobraćajnice loše. Želimo vozačima da obezbedimo najbolje uslove, stoga se nadam da imaju razumevanja zbog trenutnih zastoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SVET GLEDA I NE VERUJE: Novak Đoković i Karlos Alkaraz izašli na večeru pred međusobni meč koji će pratiti cela planeta (FOTO/VIDEO)