STABILIZUJE SE EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U KRUŠEVCU: Samo četiri pacijenta na Infektivnom odeljenju

S.BABOVIĆ

01. 09. 2020. u 20:25

NA Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Kruševac samo je četiri pacijenta sa simptomima KOVID-19, i to je najmanji broj zbrinutih bolesnika od početka epidemije. Već drugi dan nema novih potvrđenih slučajeva korona-virusa,ali nadležni napominju da je reč o komercijalnom testiranju.

СТАБИЛИЗУЈЕ СЕ ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У КРУШЕВЦУ:  Само четири пацијента на Инфективном одељењу

Sofija Babović

I dok se očekuju rezultati uzorkovanja iz kovid-ambulanti,očekuje se i skoro ukidanje vanredne situacije u Kruševcu. Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, izlečenim se smatra 1.269 lica, dok je broj potvrđenih slučajeva od početka epidemije na teritoriji Rasinskog okruga-1442.

Najviše pozitivnih slučajeva zabeleženo je u Kruševcu-872 i Aleksandrovcu-258.Broj pozitivnih jedinstvenih nalaza u Brusu iznosi-608,u Trsteniku-600, u Varvarinu-382, a najmanje je potrvđenih slučajeva bilo u Ćićevcu-351. Pod zdravstvenim nadzorom je 4.168 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih