SREDNJA ŠKOLA LAPOVO: Tri pravca – tri sigurna koraka ka uspehu.
Srednja škola u Lapovu nudi moderna i praktična zanimanja.
Foto:Z.Gligorijević
Ima tri smera: kuvar, konobar i tehničar informatičkih tehnologija. Na smerovima kuvar i konobar ima po 14 mesta, a 28 na četvorogodišnjem smeru tehničar informatičkih tehnologija.
Škola poziva đake da upišu smer kuvar, kako bi naučili kulinarsku umetnost i zakoračili u svet restorana, hotela i gastronomije, ili smer konobar kako bi usluživali sa stilom i stekli veštine koje su tražene širom sveta. Onima koji žele da programiraju svoju budućnost, jer IT znanje otvara vrata ka zapošljavanju i fakultetu, preporučuju smer tehničar informatičkih tehnologija.
Preporučujemo
MAJA GOJKOVIĆ O BORBI ZA DRUŠTVO BEZ NASILjA Položaj žena sve bolji i bolji
09. 12. 2025. u 20:00
SVEČANO OTVORENE NOVA ZGRADA MZ I OBNOVLjENA SALU SOKOLSKOG DRUŠTVA Futogu po zasluzi
09. 12. 2025. u 16:29
VELIKO UPOZORENjE VUČIĆA: Za godinu i po dana suočićemo se sa velikim ratom, niko više ne želi da sluša drugu stranu
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na forumu "GLOBSEC BELTALKS: Beogradski ekonomski razgovori", da više nema racionalnosti u međunarodnoj politici i da se uskoro sprema veliki sukob.
09. 12. 2025. u 20:57
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)