„KEROVI" U ŠAPCU: Zanimljiva predstava odigrana u gradu na Savi

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

10. 04. 2024. u 06:36

U ŠABAČKOM pozorištu sinoć je izvedena predstava „Kerovi“ Teatra na Brdu, zasnovana na tekstu australijskog umetnika Kristofera Dž. Džonsona „The Dog Logs“,, a oživela je na srpskoj sceni zahvaljujući prevodu Milice Mihailović.

„КЕРОВИ У ШАПЦУ: Занимљива представа одиграна у граду на Сави

foto v mitrić

Glumci Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov, maestralno su doneli 14 različitih rasa pasa, koristeći se jedino tekstom i svojim izuzetnim glumačkim umećem. Kroz ovu predstavu, publika je prošla kroz širok spektar emocija, od smeha do tuge, dok se istovremeno otvara pitanje ljudskog odnosa prema životinjama koje nam pružaju bezuslovnu ljubav.

Aleksandar Srećković Kubura, jedan od glavnih protagonista, ističe:

- On sedam, ja sedam. I mi i publika, volimo tu predstavu. To je vrlo specifičan komad u kojem igram engleskog i avganistanskog hrta, nemačkog ovčara, jednu džukelu, pudlu, bigla i divnu mamu ritriverku. Duhovit, osećajan dramski tekst.

Interaktivni odnos sa publikom omogućio je Šapčanima da ne samo uživaju u predstavi, već i da preispitaju svoj odnos prema svojim ljubimcima, dok su se istovremeno dobro nasmejali i zabavili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave