„ČAROLIJA“ ZA DVA USKRSA: Deca Temerina oslikavala jaja

Zoran Rajić

28. 03. 2024. u 04:42

TURISTIČKA organizacija opštine Temerin (TOOT) i ovdašnji Kulturni centar „Lukijan Mušicki“ i ove godine organizuju „Uskršnju čaroliju“ u parku u centru grada, gde deca iz vrtića i đaci oslikavaju velika dekorativna jaja u duhu praznika.

„ЧАРОЛИЈА“ ЗА ДВА УСКРСА: Деца Темерина осликавала јаја

foto TOOT

 U prvom delu manifestacije, održanom pred katolički Uskrs, koji se slavi 31. marta, jaja su ukrašavali mališani iz PU „Veljko Vlahović“ i učenici Osnovne škole na mađarskom jeziku „Kokai Imre“ i Srednje škole „Lukijan Mušicki“, a pridružio im se predsednik Opštine Mladen Zec. Drugi deo „Čarolije“, u kojem će se predškolcima i srednjoškolcima priključiti Đaci OŠ „Petar Kočić“, biće održan pred pravoslavni Uskrs 5. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)