MLADENČIĆI ZA POMOĆ JELENI: Paraćinci se danas sladili i donirali (FOTO)

Z. R.

22. 03. 2024. u 18:21

U MNOGIM kućama danas su se pravili mladenčići sa orasima i medom povodom današnjeg verskog praznika Mladenci, a ovaj običaj bio je povod da se u Paraćinu organizuje još jedna humanitarna akcija za pomoć Jeleni Lazić (28).

МЛАДЕНЧИЋИ ЗА ПОМОЋ ЈЕЛЕНИ: Параћинци се данас сладили и донирали (ФОТО)

Foto: privatna arhiva

Ova mlada žena i majka dvogodišnjeg deteta posle operacije artero-venske malformacije na mozgu trpi ozbiljne posledice u vidu otežanog kretanja i govora, zbog čega joj je neophodna višemesečna fizikalna terapija i pomoć logopeda.

„Novosti“ su već pisale da Jelena uz podršku majke svakodnevno po više sati vežba u jednom rehabilitacionom centru u Beogradu, ali je neohodno dosta novca da se sa rehabilitacijom nastavi u punom obimu, koliko je neophodno da se mlada žena poptuno oporavi i vrati normalnom životu.

Foto: Privatna arhiva

 

Štand sa mladenčićima i kutijom za priloge ostaće danas u centru Paraćina do večeri, nakon čega će se kutija nalaziti u poznatom kafiću "Central", gde će od 22 časa biti organizovana žurka.

Foto: Budi human

 

Pomoć za Jelenu prikuplja se i preko Humanitarne fondacije „Budi human“ pa  se Jeleni može pomoći i slanjem sms poruke 1625 na 3030, te uplatom na račune.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave