NOVI ASFALT ZA DESET ULICA U LEDINCIMA: Iz gradskog budžeta Novog Sada u naselje uloženo više od 70 miliona dinara

Z. G.

19. 03. 2024. u 13:30

U NASTAVKU realizovanja plana investicija Grada Novog Sada u obnovu svojih prigradskih naselja, Ledinci su ovih dana dobili na upotrebu rekonstruisan objekat Mesne zajednice a privodi se kraju i asfaltiranje kolovoza u nekoliko ulica tog mesta na severnim padinama Fruške gore.

НОВИ АСФАЛТ ЗА ДЕСЕТ УЛИЦА У ЛЕДИНЦИМА: Из градског буџета Новог Сада у насеље уложено више од 70 милиона динара

Pres služba Grada Novog Sada

Na području Starih Ledinaca novi asfalt je ugrađen u pet ulica a isto toliko „šorova“ je asfaltirano ili obnovljeno u Novim Ledincima, izjavio je gradonačelnik Milan Đurić prilikom današnje posete Ledincima i napomenuo da je vrednost tih radova 45 miliona dinara.

- U renoviranje i opremanje objekta Mesne zajednice, površine 150 kvadratnih metara, iz budžeta grada je izdvojeno 26,7 miliona dinara – precizirao je gradonačelnik i dodao da je u toku izrada projekta za rekonstrukciju i nadogradnju ledinačkog Doma kulture.

U toku ove godine, kako je najavio Đurić, u Ledincima će biti postavljeno novo dečije igralište na mestu onog dotrajalog a to mesto će biti i deo turističkog projekta „Zelene staze”, u sklopu kojeg će na trasi bivše pruge Novi Sad-Beočin, uskoro krenuti izgradnja biciklističke staze.


 

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?