„VEČE TALENATA“ U TEHNOLOŠKOJ ŠKOLI: Srednjoškolci kreirali program (FOTO)

Z. R.

15. 03. 2024. u 14:23

UZ VELIKU podršku svojih profesora, učenici svih razreda i profila Tehnološke škole u Paraćinu priredili su sinoć nezaboravno veče za svoje vršnjake, roditelje i nastavnike, sa pravom nazvano „Veče talenata“.

„ВЕЧЕ ТАЛЕНАТА“ У ТЕХНОЛОШКОЈ ШКОЛИ: Средњошколци креирали програм (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Osnovna ideja bila je promocija lepote, ljubavi i mira kroz recitovanje, muziku, pesmu, skeč... pa je organizovan nastup školskog hora, dok su najdarovitiji nastupili solo.

Reportoar svojevrsne priredbe bio je različit. Pored kazivanja poezije, između ostalih Desanke Maksimović i Jovana Dučića, prisutni su mogli da čuju još pregršt narodnih poslovica i izreka, da pogledaju skeč i druge zabavne tačke, da saznaju što-šta o bontonu i lepim manirima.

Na kraju, prikazana je revija maturskih haljina i prigodnih svečanih frizura, koje su kreirali učenici sa frizerskog smera.

„Veče talenata“ pripremljeno je uz veliku podršku direktora Nenada Milosavljevića, školskog psihologa Ivane Milojević i više profesora, a sudeći prema zadovoljstvu i učesnika i publike, realno je očekivati da će ovaj događaj postati tradicija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave