PRILIKA ZA UČENJE, DRUŽENJE I PROMOCIJu: Međunarodni osmomartovski džudo turnir u Zrenjaninu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

09. 03. 2024. u 15:24

VIŠE od hiljadu učesnika okupilo se na međunarodnom džudo turniru u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, pod nazivom “8.mart”, a zanimljivo je da će svoje umeće pokazati takmičari svih uzrasnih kategorija, od poletaraca do seniora, uz istovremeno održavanje međunarodnog džudo kampa, u ponedeljak 11. i utorak 12. marta.

ПРИЛИКА ЗА УЧЕЊЕ, ДРУЖЕЊЕ И ПРОМОЦИЈу: Међународни осмомартовски џудо турнир у Зрењанину (ФОТО)

foto: grad Zrenjanin

Turnir, koji traje dva dana, već prvog je okupio rekordan broj 546 takmičara, a organizatori, Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina, poručuju da turnir nije samo takmičenje, već i prilika za učenje, druženje i promociju džudo sporta.   

- Ovogodišnji turnir predstavlja iskorak u organizaciji i postaviće nove standarde džudoa u Srbiji - kaže Tomislav Kohajm trener Omladinskog džudo kluba Proleter, ponosan na rekordnih hiljadu učesnika, uz napomenu da će se za kamp učesnici prijavljivati na dan održavanja i da se očekuje oko 200 učesnika, uz goste iz inostranstva.

Turnir je u Kristalnoj dvorani, uz veliki broj ljubitelja džudoa na tribinama, otvorio gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)