SISTEMSKA ZAMENA BROJILA: Isključenje struje u Leskovcu

I. M.

11. 03. 2024. u 13:22

Leskovačka „Elektrodistribucija“ izvodiće radove na sistemskoj zameni brojila zbog čega će sutra bez struje biti 11 ulica u naselju Ančiki, dok je zbog radova na trafostanici isključenje najavljeno i u mestima Tulovo i Lipova Čuka.

СИСТЕМСКА ЗАМЕНА БРОЈИЛА: Искључење струје у Лесковцу

Foto I. Mitić

Sistemska zamena brojila planirana je za utorak, 12. mart, u periodu od osam do 15 časova.

Struju neće imati korisnici u sledećim ulicama: 22. divizije, Gagarinova, Jezerska, Milovana Glišića, Pčinjska, deo Svetog Nikole, Tome Kostića, od broja 1 do broja 14, Trgovinska, Zaplanjska, Železnička i deo Živka Kocića.

U isto vreme radiće se i na rekonstrukciji građevinskog dela desetkilovoltne trafostanice „Tulovo 1“ zbog čega će bez električne energije biti korisnici u selima Tulovo i Lipova Čuka.

Nadležni ukazuju na to da je najveći deo radova na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja organizovan bez isključenja krajnjih kupaca, ali da neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja.

To je preduslov bezbednih uslova za rad zaposlenih, pa se korisnici mole za razumevanje. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)