VRNJAČKA NOVOGODIŠNJA BAJKA: Bogat novogodišnji program u prestonici srpskog turizma

G. ĆIROVIĆ

27. 12. 2023. u 10:46

Kao i minulih godina i za vreme predstojećih novogodišnjih praznika Vrnjačka Banja biće jedna od omiljenih i gotovo izvesno najposećenijih destinacija u Srbiji.

ВРЊАЧКА НОВОГОДИШЊА БАЈКА: Богат новогодишњи програм у престоници српског туризма

TO Vrnjačka Banja

Pod nazivom „Vrnjačka novogodišnja bajka“, ovdašnji turistički poslenici pripremili su bogat zabavni program za sve one Vrnjčane i njihove goste koji žele da Novu godinu dočekaju kolektivno i pod otvorenim nebom. Tako će na Trgu kulture u centru prestonice domaćeg turizma novogodišnji program započeti još 29. decembra podnevnim koncertom Tijane Dapčević za decu, a u večernjim satima koncertom „Biseri narodne muzike“.

TO Vrnjačka Banja

 

Narednog dana, 30. decembra, uz dnevni program namenjen najmlađima na istom mestu od 20 sati nastupiće Maja Marinković, a potom i Zorica Brunclik, zvezda domaće estrade. Za sam doček, 31. decembra najpre će se publici predstaviti „Julija i Kamera darling“, a zatim je u 22 sata zakazan koncert „Amadeus benda“.

Vesela novogodišnja atmosfera nastaviće se i prvog dana 2024. dnevnim programom za najmađe, dok će od 21 sat posetioce zabavljati Džejla Ramović. Zavesu na „Vrnjačku novogodišnju bajku“ 2. januara spustiće lokalni rok bendovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave