KIKINDA „U RITMU EVROPE“: Mlade pevačice pobedile na takmičenju i dogodine će predstavljati Srbiju

R. Š.

24. 10. 2023. u 10:04

Dve Ene, Milana i Iva, mlade su Kikinđanke koje su sinoć pobedile na omladinskom muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“.

КИКИНДА „У РИТМУ ЕВРОПЕ“: Младе певачице победиле на такмичењу и догодине ће представљати Србију

Foto: Grad Kikinda

One su predstavljale Kikindu i osvojile su najviše bodova, nakon glasanja stručnog žirija festivala, žirija gradova i glasova publike koja je slala sms poruke. Mlade Kikinđanke: Ena Šošić, kao solista i plesačiće Ena Gogić, Milana Rajkov i Iva Plemić, osvojile su najviše poena i zasluženo prvo mesto. Time su Kikindi obezbedile ulogu domaćina takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ naredne, 2024. godine.

Foto: Grad Kikinda

Pobednice iz Kikinde

Muzička ekipa Kikinde će, kao jedna od pet prvoplasiranih sinoćnjeg takmičenja, sa ekipama Apatina, Novog Sada, Požarevca i Topole, ali i Zrenjanina, kao ovogodišnjeg domaćina, učestvovati na Superfinalu ovog festivala u Strumici, zajedno sa najboljim takmičarima iz Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije.

Talentovane Kikinđanke su nastupile sa kiparskom pesmom „La la love“.

Sugrađani su ponosni na uspeh mladih sugrađanki i upućuju im brojne čestitke podrške.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024