VRANJE NAGRADILO NAJBOLJE UČENIKE NA REPUBLIČKIM TAKMIČENJIMA: Podeljene 122 novčane nagrade

Novosti onlajn

20. 10. 2023. u 08:40

PRIJEM za učenike osnovnih i srednjih škola, koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima u prethodnoj školskoj godini, priredili su u Skupštini grada gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

ВРАЊЕ НАГРАДИЛО НАЈБОЉЕ УЧЕНИКЕ НА РЕПУБЛИЧКИМ ТАКМИЧЕЊИМА: Подељене 122 новчане награде

Foto J. Stojković

Gradonačelnik Vranja je čestitao učenicima na postignutim rezultatima.

- Želim da vam se zahvalim što na najbolji mogući način predstavljate naš grad. Ovo je jedan od lepših događaja koje organizuje lokalna samouprava i veoma smo ponosni na vas. Znam da nije lako doći do ovakvih rezultata i da je put veoma težak i zahtevan. Najpre od matične škole, gde treba pokazati adekvatno znanje, preko takmičenja školskih, opštinskih, regionalnih doći do republičkih, i tu u jakoj konkurenciji osvojiti neku od nagrada, zaista je veliki uspeh. Ono što želim da naglasim je da je najbitnija radna navika, jer ona je temelj i osnov za izgradnju dobrog odnosa, kako prema znanju i učenju, tako i kasnije u životu prema porodici, poslu i svojoj budućnosti. Želim vam puno uspeha u daljem školovanju, a lokalna samouprava će i u narednom periodu nastaviti sa pružanjem podrške - istakao je Milenković.

Prisutne je pozdravila i zamenica gradonačelnika Zorica Jović. Istakla je da ovaj događaj postaje već tradicionalan i da Vranje ima izuzetne učenike.

- Kada govorimo o znanju, radu i uspehu, vi, dragi učenici, najveće ste bogatstvo našeg grada. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju, što dokazuje koliko izuzetnih učenika ima Vranje. Ovaj događaj, na naše veliko zadovoljstvo, postaje već tradicionalan i time želimo da vam ukažemo poštovanje i naglasimo koliko ste važni i vašoj društvenoj zajednici. Želim vam da nastavite sa još većim uspesima, a mi smo uvek tu za svaki vid podrške - naglasila je Zorica Jović, zamenica gradonačelnika, na svečanosti upriličenoj u Gradskoj kući.

BONUS VIDEO: PRETHODNA VLAST DAVALA LAŽNA OBEĆANjA, VUČIĆ GRADI: Kako je Prokop izgledao 2012. a kako sad

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)