REKONSTRUKCIJA DRŽAVNOG PUTA: Deonica između Kljajićeva i Telečke otvoren za saobraćaj

J. L.

16. 10. 2023. u 17:34

REKONSTRUKCIJA deonice državnog puta IIA reda broj 106, od Kljajićeva do Telečke je završena i on je ponovo otvoren za saobraćaj.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ДРЖАВНОГ ПУТА: Деоница између Кљајићева и Телечке отворен за саобраћај

foto: Grad Sombor

Rekonstruisani put je završen u predviđenom roku i doprineće kvalitetnijem i bezbednijem saobraćaju, a ima i veliki značaj kada je povezivanje okolnih naseljenih mesta sa gradom Somborom i budućom brzom saobraćajnicom u pitanju.

- Kvalitet urađenih radova je na izuzetno visokom nivou na zadovoljstvo svih stanovnika Kljajićeva i Telečke. Hteo bih da se zahvalim ministru Goranu Vesiću koji je prepoznao prioritete grada Sombora i doprineo da se brojni infrastrukturni projekti ostvare kod nas. Ove godine smo rekonstruisali nekoliko deonica puta na teritoriji grada i nastavićemo tako i u narednom periodu - kaže gradonačelnik Antonio Ratković.

Vrednost radova na rekonstrukciji puta od Kljajićeva do Telečke u dužini od 6,5 kilometara i širini od 6,5 metara, iznosi oko 430 miliona sa PDV-om. Pored ovog puta, u ovoj godini je rekonstruisan i put od Sombora ka Apatinu, deonica puta od Alekse Šantića ka Bajmoku, rekonstruisane brojne ulice u gradu, a uskoro će biti završeni i radovi na Apatinskom mostu u Somboru i putu od Stapara do Sivca.

-Grad Sombor nastavlja sa ulaganjem u putnu infrastrukturu, gradeći puteve koji nas međusobno povezuju i omogućavaju nam brži, lakši i bezbedniji transport ljudi, a time privlačeći i brojne investitore u naš grad, pružajući priliku za veći broj radnih mesta i bolji životni standard - dodaje gradonačelnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)