KOMEDIJA NA POLETKU SEZONE: Nova premijera pozorišnih amatera iz Banatskog Karađorđeva

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

19. 09. 2023. u 12:53

GLUMCI Amaterskog pozorišta "Jovica Jelić" iz sela Banatsko Karađorđevo kod Zrenjanina, uveliko se pripremaju za novu pozorišnu sezonu, koju će otvoriti  14. oktobra premijerom crno humorne komedije Doktor Šuster. 

КОМЕДИЈА НА ПОЛЕТКУ СЕЗОНЕ: Нова премијера позоришних аматера из Банатског Карађорђева

Amatersko pozorište Jovica Jelić Banatsko Karađorđevo

Pre toga, vredni glumci amateri, popularni Majkani, planiraju gostovanje u Beogradskom pozorištu Dadov, gde će u četvrtak 20. septembra odigrati predstavu Čorba od kanarinca, koja je prošle sezone izazvala veliku pažnju ljubitelja pozorišne umetnosti.

- Intenzivno se spremamo, kao i ranijih godina, za novu sezonu i premijeru predstave Dušana Kovačevića, Doktor Šuster, a osim već iskusnih glumaca, svake godine pružimo priliku i mladim glumcima, tako da će u novoj sezoni nastupiti nastupiti mladi i veoma talentovani Nikola Počuča iz Banatskog Karađorđeva - kaže Milan Martinović, prvi čovek Amaterskog pozorišta Jovica Jelić.

On napominje da će premijera predstave Doktor Šuster, kao i sve do sada premijerno izvedene predstave, biti igrana na maloj sceni pozorišta u Domu kulture u Banatskom Karađorđevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!