ZABAVIŠTE U PARKIĆU PLANKIĆU: Dečji program tokom zrenjaninskih Dana piva

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

10. 08. 2023. u 14:55

Na zelenoj travi Plankove bašte u parkiću pored Kulturnog centra u Zrenjaninu, u okviru manifestacije Dani piva, od petka 11. do nedelje, 13. avgusta održaće se dečji program pod nazivom Zabavilište u Parkiću Plankiću. 

ЗАБАВИШТЕ У ПАРКИЋУ ПЛАНКИЋУ: Дечји програм током зрењанинских Дана пива

KCZ

Raznovrsni sadržaji namenjeni najmlađima obuhvatiće niz kreativnih i edukativnih radionica kao i zabavnih programa namenjenih dečjem uzrastu,kao što su lutkarkse predstave, mini koncerti,  a svi programi su besplatni.
Imajući u vidu da je Zabavilište i humanitarnog karaktera, simbolične ulaznice za učešće na radionicima su plastični čepovi koji će se donirati udruženj Čep za hendikep, kao  i dečje stare stvari, igračke i knjige koje se kao donacije poklanjaju Crvenom krstu.     
 Napravljene stvari na radionicama, ukoliko deca žele da ponesu kući, otkupljuju se, a novac se donira udruženjima, Beta, Nurdor, Zelene šape i Crveni krst, Prihvatilište za napuštene životinje.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)