IZMENE ZBOG IZGRADNJE NADVOŽNJAKA: Od 1. jula zatvara se najveća raskrsnica u centru Subotice

J. L.

29. 06. 2023. u 17:05

Zbog izgradnje podvožnjaka kod Nove opštine u Subotici, dela brze pruge Beograd – Budimpešta, od 1. jula bića zatvoren saobraćaj između raskrsnica kod „Patrije“ i „Lidla“.

ИЗМЕНЕ ЗБОГ ИЗГРАДЊЕ НАДВОЖЊАКА: Од 1. јула затвара се највећа раскрсница у центру Суботице

foto:J.L.

Kako je najavio predsednik Skupštine grada Balint Pastor, pitanje je dana kada će obilaznica u Bajnatskoj ulici biti završena jer će ona biti  alternativni spona između dva dela grada.

- Građani će biti blagovremeno obavešteni o alternativnim pravcima i molim ih za razumevanje. Grad neće biti podeljen na na dela, to smo i dogovorili sa ministrom Vesićem da se ne kreće u posao dok ne bude gotova druga trasa kojojm građani motornim vozilima mogu da zaobiđu centar grada. Ovo je najveća investicija u gradu, možda i u proteklom veku  - poručio je Pastor. – Drago mi je da je država je reagovala i da je došlo je promene izvođača radova, sada će ih izvrditi oni koji su gradili prugu od Segedina do Subotice, koji su se dokazali u ovom poslu. Rok za izgradnju podvožnjaka je 22. decembar i nadam se da će uspeti da urade taj veliki posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona