GRADE DODATNI REZERVOAR ZA PREČIŠĆAVANJE: Zrenjanin sve bliži čistoj i zdravoj vodi za piće

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

14. 06. 2023. u 10:44

Rami Gandur, predsednik kompanije iz Dubaija, Branislav Zec, direktor evropskog ogranka i Valid Madver, glavni inžinjer i jedan od direktora, u društvu gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure, obišli su gradilište Fabrike vode u Zrenjaninu, gde se pripremaju objekti za montažu opreme i dodatnog rezervoara prečišćene vode.

ГРАДЕ ДОДАТНИ РЕЗЕРВОАР ЗА ПРЕЧИШЋАВАЊЕ: Зрењанин све ближи чистој и здравој води за пиће

grad Zrenjanin

Obzirom na okolnosti i specifičnost samog projekta, građevinski radovi odvijaju sr zadovoljavajućim tempom, a oprema stiže sa raznih strana, iz Španije, Portugalije, Nemačke i Turske, Osečine i Aranđelovca i nakon uspešnih testova, do kraja juna očekuju se na lokaciji Fabrike vode u Zrenjaninu, zajednički su konstatovali predstavnici investitora, kompanije Metito iz Dubaija.

Sa druge strane, kako je naglasio gradonačelnik Zrenjanina, infrastruktura u gradu  takođe napreduje, menjaju se cevi u nekoliko gradskih naselja, projekat mernih mesta je u finalnoj fazi, kao i zamena cevi i vodomera u domaćinstvima.

Za sada, obe strane su istakle da je realizacija ugovora zadovoljavajuća i da će se opravdati poverenje koje je Vlada Republike Srbije dala privatnom partneru i ovom ugovoru.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić