HUMANITARNI KONCERT: Pomoć u lečenju Leskovčanke Jovane Pavlović

I. M.

30. 05. 2023. u 16:56

U leskovačkom Narodnom pozorištu sinoć je održan humanirani koncert na kome su prikupljana sredstva za lečenje Jovane Pavlović.

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ: Помоћ у лечењу Лесковчанке Јоване Павловић

foto: privatna arhiva

Na koncertu pod nazivom „Za našu Jovanu“ nastupili su Ženski vokalni ansambl „Stars“, Vokalna grupa „Libero“ i Kamerni orkestar „Amorozo“ iz grada na Veternici, a sav prihod od ulaznica, koje su koštale 1.000 dinara, biće uplaćen Fondaciji „Budi human“ preko koje se prikupljaju sredstva za lečenje mlade Leskovčanke.

Jovana(29) boluje od najagresivnije vrste tumora slepoočnog režnja mozga. U novembru prošle godine operisana je na Klinici za neurohirgiju u Beogradu, a postoperativno lečenje, zračnom i hemioterapijom, sprovodi se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Da bi se vratila njenoj ljubavi iz mladosti – violini, kao i njenim đacima, Jelena bi da nastavi lečenje na Kubi primenom vakcina, jer su mogućnosti daljeg lečenja u Srbiji iscrpljene.

Sredstva su joj potrebna i za specijalističke preglede, laboratorijske analize, terapije, operaciju gama nožem kao i za troškove puta i smeštaja.

foto: privatna arhiva

Najjednostavni način za pomoć Jovani je slanjem SMS poruke „1492“ na broj 3030. Cena poruke je 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna