DEŽURNI TELEFON ZA PENZIONERE: Lako do paketa sa životnim namirnicama

I. M.

11. 05. 2023. u 17:10

Leskovac je za penzionere, sa primanjima manjim od 35.000 dinara, i stanovnike u stanju socijalne potrebe obezbedio pakete sa osnovnim životnim namirnicima i sredstvima za higijenu čija je ukupna vrednost 32,2 miliona dinara.

ДЕЖУРНИ ТЕЛЕФОН ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ:  Лако до пакета са животним намирницама

foto: I.Mitić

Oni koji još uvek nisu dobili paket treba da se jave svojim mesnim zajednicama ili na broj telefona 200-822, od sedam do 15 časova, kako bi ostvarili ovo pravo.

Posle prolećne podele pomoći, gradonačelnik Goran Cvetanović je najavio da će na jesen pravo na ovakav paket imati svi penzioneri, bez obzira na visinu primanja, a da će ta praksa biti nastavljena i narednih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!