BESPLATNO ZA SVE GRAĐANE: Prvi krug specijalističkih pregleda u Svilajncu (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

20. 04. 2023. u 12:35

U Domu zdravlja u Svilajncu juče je stotinak Svilajnčana obavilo besplatne specijalističke preglede.

БЕСПЛАТНО ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ: Први круг специјалистичких прегледа у Свилајнцу (ФОТО)

Foto:Korisnički centar Svilajnac

Reč je o prvom krugu pregledi lekara specijalista u okviru programa Korisničkog centra opštine Svilajnac “Svilajnčani na prvom mestu“. Besplatne zdravstvene specijalističke preglede obavili su eminentni stručnjaci Kliničkog centra Srbije, Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje i Instituta za reumatologiju iz sledećih oblasti: neurohirurgije, urologije, endokrinologije, neurologije, reumatologije, kardiologije, vaskularne hirurgije i dečije pulmologije.

- Na ovaj način omogućili smo našim sugrađanima da dobiju besplatni specijalistički pregled u svom gradu, da dobiju stručno mišljenje vrhunskih lekara iz više oblasti medicine. U prošlom ciklusu dešavalo se da se na ovim pregledima otkrije da neko ima zdravstveni problem i da se taj problem na vreme reši. Doveli smo specijaliste za kojima postoji najveća potreba prema podacima našeg Doma zdravlja – kaže zamenik predsednika opštine Svilajnac Dragana Radević i dodaje da je ovaj program počeo još 2018. godine.

Prijavljivanje za besplatne zdravstvene specijalističke preglede, koji će se obavljati svakog meseca, i dalje traje u Korisničkom centru opštine Svilajnac, a zainteresovani za preglede treba da imaju mišljenje izabranog lekara. Detaljne informacije mogu da dobiju pozivom Korisničkog centra na telefone 035/312-311 i 065/312-311-1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)