NE BLEDI SEĆANJE NA TRAGIČNO STRADALOG IVANA: U Malom Zvorniku organizuju humanitarni turnir u fustalu i stonom tenisu

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

14. 04. 2023. u 20:16

DA dobra časna, vredna, dragocena i velika dela ne umiru, kao i ljudi, koji su ih imali, za života, pokazuje i primer tragično stradalog Malozvorničanina Ivana Samardžića.

НЕ БЛЕДИ СЕЋАЊЕ НА ТРАГИЧНО СТРАДАЛОГ ИВАНА: У Малом Зворнику организују хуманитарни турнир у фусталу и стоном тенису

foto:V.Mitrić

Sećanje na lik diplomiranog inženjera šumarstva, koji je pre nešto više od godinu dana poginuo u saobraćajnom udesu, čuvaju mnogi profesori, studenti Šumarskog fakulteta, njegove kolege sa posla, šumarski stručnjaci, ali i svi drugi.

Njemu u čast kolege i prijatelji sa fakulteta organizuju turnir u fustalu i stonom tenisu, prve nedelje posle Vaskrsa,  23. aprila. Sav prihod sa manifstacije koja će da nosi njegovo ime biće, kako kažu organizatori, upućen u humanitarne svrhe.

- Sećajući se ljudine kakav je  bio Ivan, ne samo da njemu odajemo poštu, pažnju i poštovanje, već se svi merimo sa njim, dokle smo mu u mnogo toga u čemu je on bio, kako mi mladi kažemo, "vrh vrhova" - kaže Petar Banković, Samardžićev kolega sa posla i saradnik iz Udruženja "Naša Drina". -Ostaće kao svetao lik i primer i svim narednim mladim generacijama, ne samo Šumarskog fakulteta i JP "Srbijašume". Voleo je ljude, svim srcem, pa nije ni čudo što ga žalimo svi mi koji smo ga znali dobro, ali i oni koji su ga mnogo manje poznavali. Neponovljiv mladić iz Podrinja i Srbije. Za nezaborav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna