NA "PASULJANSKIM LIVADAMA” DO 15. APRILA: Vojska Srbije izvodi gađanja

Зорана Рашић
Zorana Rašić

04. 04. 2023. u 16:21

VOJNA pošta Ćuprija obavestila je građane opštine Paraćin o aktivnostima Vojske Srbije na poligonskom prostoru Pasuljanskih livada, u periodu od 1. do 15. aprila.

НА ПАСУЉАНСКИМ ЛИВАДАМА” ДО 15. АПРИЛА: Војска Србије изводи гађања

Foto: Fejsbuk/Opština Paraćin

Svakodnevno od 7 do 23 sata iz naoružanja Vojske Srbije biće obavljana gađanja, a za saobraćaj su zatvoreni putni pravci Sisevac–Velika Papratna, Pasuljanske livade, Resavica–Nekudovo–Valkaluci i Senjski Rudnik–Drenova glava–Troglan bara.

U zonama gađanja zabranjeno je kretanje.

Granice opasnog područja su vidno obeležene a na prilaznim putevima je postavljena straža. Prikupljanje nerasprsnutih delova municije je zabranjeno, a ukoliko dođe do materijalne štete zbog aktivnosti Vojske Srbije, rok za prijavljivanje Komandi korisnika poligona je 15. april, navedeno je u obaveštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)