"DEDA MRAZOVO NOVOGODIŠNJE SELO" U DVORCU NOJHAUZEN: Međunarodna manifestacija za najmlađe u Srpskoj Crnji (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

26. 12. 2022. u 17:57

UKRAŠEN velikom novogodišnjom jelkom, lampionima i svetiljkama, dvorac Nojhauzen u Srpskoj Crnji, koji je svojevrsna atrakcija popularne Đurine varoši, ovih dana domaćin je dečijoj međunarodnoj manifestaciji "Deda Mrazovo novogodišnje selo", koja se organizuje u saradnji sa ambasadom Finske.

ДЕДА МРАЗОВО НОВОГОДИШЊЕ СЕЛО У ДВОРЦУ НОЈХАУЗЕН: Међународна манифестација за најмлађе у Српској Црњи (ФОТО)

Opština Nova Crnja

- Saradnju sa ambasadom Finske počeli smo prošle godine, kada je sa njegovom ekselencijom Kimom Lahdevirta, potpisan ugovor o saradnji - ističe Vladimir Brakus, predsednik opštine Nova Crnja.

On napominje da će se saradnja da se nastavi i naredne godine.

- Impresioniran sam izgledom velelepnog dvorca Nojhauzen, sve je nekako idilično, ušuškano i drago mi je zbog ogromnog truda ambicioznog rukovodstva opštine Nova Crnja, a naša saradnja se nastavlja nizom novih manifestacija, koje zajednički planiramo - rekao je Lasi Harmala, zamenik ambasadora Finske, koji je prisustvovao otvaranju manifestacije.

Dvorac je otvoren i svi koji žele mogu da ga posete, deca će videti Deda Mraza, fotografisati se i uz paketić, poneti kući, lepe uspomene.

- Deda Mrazovo novogodišnje selo posetilo je mnogo mališana, pripremili smo dovoljan broj paketića, zanimljivu dečiju predstavu i uaista lepo se družimo - dodao je Nikola Tolčin, direktor Turističke organizacije Nova Crnja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024