NAPLATA PARKIRANJA OD SUTRA: Obaveštenje za građane Despotovca

Z.Gligorijević

12. 12. 2022. u 16:14

NA osnovu odluke Skupštine opštine Despotovac, Komunalno-stambeno preduzeće “Stan” JP Despotovac obaveštava građane da će od sutra, 13. decembra, početi da naplaćuje parkiranje.

НАПЛАТА ПАРКИРАЊА ОД СУТРА: Обавештење за грађане Деспотовца

Foto Z. G.

Parkiranje u zoni 1 u gradskom naselju Despotovac plaćaće se u ulicama Despot Stefana Lazarevića, Milosava Zdravkovića Resavca, Gaje Miloradovića, Despot Stefana Lazarevića, (ispred Centra za kulturu), Despot Stefana Lazarevića (ispred stare robne kuće), Despot Stefana Lazarevića (između brojeva 2 i 12 i 12 i 16) i Moravskoj.

Naplata parkiranja u zoni 2 u gradskom naselju Despotovac vršiće se u sledećim ulicama: Moravska, Nikole Pašića, Stevana Sremca, Mare Resavkinje, Cerska, Savez Boraca i Nikole Pašića.

Korisnicima javnih parkirališta koji blagovremeno ne plate naknadu za korišćenje parking mesta, službeno lice KSP “Stan” JP Despotovac izdavaće doplatnu kartu u visini od 1.100 dinara koju je korisnik u obavezi da plati u roku od 8 dana. Ukoliko propusti ovaj rok, komunalno preduzeće imaće pravo da pokrene postupak izvršenja.

Radno vreme parkirališta radnim danima biće od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 14 časova. Nedeljom i državnim praznicima javna parkirališta su besplatna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DAN OPŠTINE: Kladovo obeležava pet vekova Fetislama (FOTO)